2008-02-15 | 23:14:14

Slapp dag med träning..

Idag har jag mest slappat. Men kvart i 6 var de dags att rör på fettet och träna . Skulle träna med Jennifer och hennes mamma men dom tog fel på tiden haha. Passet var svin jobbigt fan va de brändes i röven och vaderna xD. Men tillslut efter 1 timma var allt över . Jag gick till omklädninsrummet och då kom Jennifer och berätta vrf hon inte kom. Så jag gick med Henne och hennes mamma och pappa upp till gymmet och vi tränade massa mage. Sen stack jag hem kl 8 när dom stängde och duscha sen blev de film :D. I morgon ska jag träna med Jennifer igen :) . Just nu sitter jag och tänker om mindre än 50 min kan jag säga jag fyller år i morgon :D .

2008-02-14 | 22:17:04

Emmas historia..

Hhahahaha i dag när vi tränade så berättade då Emma nått väldigt roligt...

När hon va ca 3-4 år och hennes föräldrar var bortresta så passade hennes farmor henne och hennes syrra. När Emma kom upp ur badet satte hon sig på ett bord, så kom typ hennes farmor så sa Emma att hon ville kissa så sa henne farmor nej sen sa hon jag vill kissa så sa hennes farmor gör du de då. Hon tänkte ju inte att Emma skulle göra de hon gjorde. Hon började kissa på sin farmor och satt och styrde strålen på alla 4a . Hennes farmor sprang ut därifrån och skrek så började Emma gråta :D Hhahahaha i dag när vi tränade så berättade då Emma nått väldigt roligt... När hon va ca 3-4 år och hennes föräldrar var bortresta så passade hennes farmor henne och hennes syrra. När Emma kom upp ur badet satte hon sig på ett bord, så kom typ hennes farmor så sa Emma att hon ville kissa så sa henne farmor nej sen sa hon jag vill kissa så sa hennes farmor gör du de då. Hon tänkte ju inte att Emma skulle göra de hon gjorde. Hon började kissa på sin farmor och satt och styrde strålen på alla 4a . Hennes farmor sprang ut därifrån och skrek så började Emma gråta :D
2008-02-14 | 14:01:53

Tränat ...

I går och i dag har jag tränat på sportlife. I går var jag med Josefine Victoria och Jennifer vi var först på Dansaerobic sen tränade vi på gym. Josse och vickan gick hem först, då solade Jennifer. Jag var kvar på gymmet själv och de va rätt skönt. Så nu i morse var jag på gymmet igen. De va inte alls mycket människor där vid 10-11:30 . Så nu har jag nyss duschat och innan de satt jag ute i solen i 1 och en halv timma. Vädret är underbart. Aja nu ska jag se på film och vänta på träningen i kväll.

såhär vill man inte se ut till sommaren xD

image21
2008-02-12 | 17:28:35

Vart på myrorna..


Nu har jag kommit hem och vart på myrorna. Fick en klänning köpt och en halsduk.Snart ska jag i väg och träna. Här e då mina fynd:

image17

Och halsduken . Dåliga bilder...

image18


2008-02-12 | 13:30:17

Lite saker jag vill ha...

Den här tröjan tycker jag e lite små fräck skulle vilja ha den i lagom längd så jag kan ha leggins till och ett par snygga pumps.


image14
De här linnet är ju bara så sött . Kostar bara 149 kr med.

image15

 Jag vill me ha några fina
strumpbyxor . Dom här var helt okej.


image16

 Nu ska jag i väg till myrorna med fanny och kolla på kläder och sånt. Hoppas jag hittar nått fynd.
2008-02-11 | 23:54:58

Vart me Fanny :) ....

Idag har jag vart med fanny :) . Först var vi på torget och hon köpte ett par pumps för 79:50 kr , jävligt billigt. Aja vi gick runt en stund sen åkte vi hem till mig och gjorde kladdkaka. Bilder kommer på den ''lyckade'' kakan. Vi hällde typ på smält chocklad sen ångra vi oss och tog toa papper och torka bort de , haha såg inte så fräscht ut.  Sen så blev klockan så mycket så de va dags att sticka och träna på sportlife. Först gick vi på Dansaerobic sen tränade vi i själva gymmet  1 och en halv timma. Nu har jag nästan träningsverk eller känner att de är på G. Efter de så åkte Fanny hem. Sen vid 9 så åkte jag och kolla på handboll och jag höll på att somna av trötthet. Nu ska jag sova :D klarar att lägga mig innan 12 . BILDER KOMMER



 

Fanny lekte med mitt löshår..

image19

  Hon andvände de som kjol med..

image20

2008-02-10 | 14:32:38

Söndag och har inget att göra..

Jag la mig kl 4 idag på morgonen och gick upp 10 över 1. Jag är hel sleten och skit trött. Nu är de söndag och jag har verkligen inget att göra funderar på att gå och se på film . Jag såg på titanic i går fan va jag grät , har nog aldrig gråtit så mycket till den filmen innan. Filmen är bara så bra. Och i dag är de bara 1 vecka kvar tills jag blir 15 :D jag säger bara Moppe moppe moppe :D . Jag har längtat tills jag blir 15 sen jag var typ 12-13 och snart är de dags haha. A just de ska kanske till kyrkan i kväll får se .. de är typ Ung mässa eller nått. Men nu ska jag dra skriver mera sen .



image13
2008-02-09 | 21:35:41

Favoritreklam :D

Den här reklamen är helt UNDERBAR och helt enkelt den bästa på länge. Tipsar att se den:



2008-02-09 | 19:11:11

Nu är jag hemma från melodifestivalen

Nu har jag vart på Melodifestivalen med Caroline . De va jätte skoj. När vi kom dit så gick vi först och kolla va vi hade för platser. Sen så gick vi runt lite så såg vi 2 killar som hade vart med  i lilla melodifestivalen förra året. Såhär ser dom ut : 



image7


Vi tog med en sån bild, Och dom gjorde de efter oss :) våran blev såhär:

image8


Sen vid typ kvart i 2 började allt och de började med att vi skulle spela in saker till i kväll som skulle spelas upp. Vi skulle klappa häder göra vågen osv. Dom låtarna/bidragen jag tyckte va bäst va 
 1: Deja Vu med Velvet
  1. E-type och the poodels vet inte vad deras låt heter.
  2. Amy diamond med Thank you

Efter när melodifestivalen va slut (genrepet) så gick vi till Mc donalds och åt. Sen tog vi spårvagnen till torget och gick runt där tills dom stängde. Nu är jag hemma och är väldigt utråkad.

Lägger in bilder från i dag :

image10


Jag och caroline på torget

image11

Innan de började.

image12

Jag och Caroline
2008-02-09 | 11:11:44

Melodifestivalen i dag :) ....

Nu har jag nyss vaknat , eller okej för 1 timma sen. Jag ska snart äta frukost och sen börja fixa mig för jag ska till melodifestivalen . Lixom Yeah va skoj haha. Idag kommer jag in iaf , i går hade jag ju inte några biljetter.Just nu har jag inte så mycket att skriva men jag berättar mer sen när jag kommer hem så kommer bilder med Pusshej så länge...
2008-02-08 | 15:47:24

Nu är jag hemma...

Nu är jag hemma från skolan. Vi har haft SO prov , Engelska prov och nått i matten om massa kemi Fysik och Biologi :S.. Denna veckan har vart väldigt jobbig mkt att plugga osv. Men nu är den över så nu har vi 1 veckas Lov sen har vi 2 veckors prao sen tror jag vi har 1 studie dag . När vi kommer tillbaka till skolan är de bara 3 veckor sen är de påsklov . Själv sitter jag bara och drömmer om sommaren värme och allt sånt, kunna bli brun och få färg.Nu när jag väl tänker på sommarn så tänker jag lägga upp en bild på en sån bikini jag har fast min är HEL RÖD MED VIT BILLABONG TEXT RAKT ÖVER BRÖSTEN var tvungen att uppmana xD.


image2

Haha i dag skulle jag åka med pappa in för att se genrepet av Melodifestivalen. Men när vi kom dit så kunde pappa inte fixa in mig så jag fick ta spårvagnen hem ist. Sen gick jag runt lite på torget, de var jätte lungt och skönt . Jag gick då runt i typ 2 Km/h för jag smsa hela tiden . Människorna som kom bakom mig hata mig nog.Men till i morgon har pappa fixat 2 biljetter så jag ska gå med Caroline.
Dagens klädlsel: (har bara slängt på mig nått ) jag kan inte få bilden rak!


image5


Vit t-shirt : Rut m flera
Rosa långärmad: Esprit
Jeans: Bik bok
Armband: Glitter
2008-02-08 | 14:26:34

Jobbig dag men sen LOOV

Godmorgon ;D haha nu sitter jag här framför datan och äter frukost ska snart till skolan och ha 2 prov :/ . Första lektionen börjar med SO prov och sista lektionen Engelska prov . Men sen är de ju Loov och jag fyller år (a) efter lovet har vi prao 2 veckor och jag slutar 12 varje dag ..Jippiie .Har sökt runt lite på internet och såg dom här söt benvärmarna...


image1
BloggiToppen